Eigenzinnig ingerichte privacy.Gustissimo beschikt over 3 mooie en eigenzinnige B+B kamers - uiteraard allen met eigen sanitair. Elke kamer heeft zijn eigen voordeur van buitenaf, lekker privé! De kamers zijn geschikt voor twee personen, een eventueel extra (kinder)bed behoort tot de mogelijkheden.Een lekker gezond ontbijt is er vanzelfsprekend dagelijks bij inbegrepen. Als B+B-er kun je gebruik maken van een gezamenlijk keukentje - eenvoudig en klein, maar er is alles aanwezig wat je nodig hebt. Zodat je ook een panino voor lunch of een pasta voor het avondeten kunt maken. Er staat ook een koelkast die altijd gevuld is met drankjes voor de gasten. En er zijn natuurlijk goede ristorante in de omgeving. Tips in overvloede!

Er is een paar keer per week de mogelijkheid om 's avonds bij Gustissimo van een Italiaans diner te genieten. De frequentie wisselt, maar de kwaliteit is altijd goed. En dagvers - uiteraard!

Na de omvangrijke verbouwing hebben we elke ruimte een eigen sfeer en karakter gegeven. Elkestanza is uniek. Met verrassende details en hier en daar een vette knipoog. Bijgaande foto's geven je een beeld, zonder meteen alles te onthullen. ; )
'Gustissimo' refereert naar een diversiteit aan smaken. Voor iedereen wat wils.

Heb je avontuurlijke kinderen? Een bijzondere vakantie, zoals die steeds vaker wordt geboekt: de ouders in een romantische B+B kamer met alle privacy van dien, de kinderen in een tentje op de camping (gesitueerd in de tuin rondom het huis). De kinderen kunnen uiteraard mee ontbijten. Er is zo veel mogelijk - informeer ernaar!

Een B+B kamer kost in het laagseizoen 75,- per nacht en 495,- voor een hele week. In het hoogseizoen (juli + augustus) is dat 95,- per nacht en 630,- voor een week. De B+B heeft in tegenstelling tot de appartementen geen vaste aankomst- of vertrekdag.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com