KOM KOKEN!

2014-07-15

Voor je het weet is het september - en dan staat er iets moois te gebeuren... Van zondag de 21e tot zaterdag de 27e organiseren we weer zo'n fantastische, leerzame, avontuurlijke, smakelijke, intensieve en bovenal "kei-gezellige" kookweek! Mika leert je op eigenwijze wijze ; ) haar persoonlijke favorieten van de verbluffend rijke Cucina Italiana. Van klassiekers-met-een-twist tot typische streekgerechten: je gaat met minimaal 20 nieuwe recepten naar huis om daar de blits te maken voor vrienden of familie. Verder wordt je dagelijks verrijkt met een interessante excursie naar plekken waar je normaal niet zou komen. Bijvoorbeeld naar die hartelijke familie van onze vaste wijncantina, of naar de schapenkaasboer waar je in zijn boerderijkeuken over zijn schouder mag mee kijken...etcetera etcetera!

Kosten: 795,- per persoon. Daarvoor heb je 6 overnachtingen (op basis van een gedeelde kamer), dagelijks ontbijt + lunch + diner, 4 leerzame kooklessen, 4 excursies, ± 20 uitgewerkte recepten en 1 onvergetelijke ervaring. Het enige wat nog voor eigen rekening komt is de reis naar ons toe (informeer bij ons naar alle mogelijkheden!) en de drankjes tijdens de kookweek. Plus je eigen uitgaven natuurlijk, voor als je een leuk souveniertje of een goedkoop stuk Parmigiano tegenkomt. ; )
We hebben nog een paar plekken vrij, wie het eerst komt die het eerst maalt.

De kookweek gaat door met minimaal 6 deelnemers, we bepalen een maand vooraf of doorgang daadwerkelijk plaats gaat vinden! Wil je nog meer weten: mail ons op info@gustissimo.com. Het is op dit moment hoogseizoen en dus druk, maar we proberen zsm uitgebreid te antwoorden.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com