...een pareltje te koop!

2016-02-04Na een reeks fantastische en onvergetelijke jaren doen we afstand van Gustissimo. Een unieke kans voor een ander om een magnifiek gastenverblijf over te nemen en voort te zetten!


Gustissimo is een gastenverblijf dat gehuisvest is op de gehele benedenverdieping van een in 2007 gerestaureerde boerderij. Het omvat 3 B+B kamers (allen met eigen sanitair), een gastenkeuken en magazijn- / wasruimte, een grote living met open haard en open keuken, een ruim veranda-terras, een mini-camping met 5 terrassen (plus sanitairgebouw), een groot terrein en een vrijstaande kleine woning met aparte omgrenzende tuin.

In de living kan het gedeelte van de open keuken eventueel worden verbouwd naar een extra B+B kamer. Ook zou de hele benedenverdieping kunnen worden verbouwd naar zelfstandige appartementen - interieurplannen hiervoor zijn kant en klaar en op aanvraag inzichtelijk.

Daarbij is er een mogelijkheid om met de andere eigenaren van de appartementen op de andere verdieping een beheer-constructie af te spreken en daar ook inkomsten uit te genereren - zonder te investeren in dat vastgoed.

Gustissimo kan al dan niet met inboedel worden verkocht.

Vraagprijs: € 400.000,-

 

 

 

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com