Slapen tussen stokoude, natuurstenen muuren

Gustissimo verhuurt twee appartementen die elk geschikt zijn voor 4 personen. In de ruimtes zijn zoveel mogelijk rustieke elementen intact gehouden, waaronder de imposante natuurstenen muren.

Wil je wat meer ruimte en zelfstandigheid, dan is een appartement wellicht iets voor jou.

Een mooie combinatie met het strak zwarte leisteen op de vloer, waardoor de appartementen ook in de hete zomer een aangename koelte uitademen.

De appartementen hebben elk hun eigen voordeur en daardoor hun privacy. Je beschikt over 4 bedden (gedeeltelijk op intieme slaapvides), een keuken met gasfornuis en koelkast, eigen sanitair en een terras voor de deur. En uiteraard gebruik van het gehele terrein, met zijn vele zitjes en op elke hoek een ander mooi panorama.

Eén van de appartementen is dusdanig ruim van opzet dat een extra bed bijplaatsen geen probleem is. Informeer bij ons wat er wel allemaal niet mogelijk is. Verder handig te weten: je bed- en badlinnen wordt uiteraard verzorgd.

Je hóeft niet altijd zelf te koken, je kunt ook een paar avonden per week aanschuiven bij een van de diners die we je met zorg voorschotelen.

Een appartement wordt per hele week verhuurd, en het kost in het laagseizoen 700,- voor een hele week en in het hoogseizoen (juli + augustus) 850,-. Aankomst en vertrek vindt plaats op een zaterdag. Er wordt eenmalig 50,- aan eindschoonmaakkosten in rekening gebracht.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com