Bereikbaarheid!

Je kunt Gustissimo op meerder manieren bereiken. We kauwen je graag wat voor: hieronder vind je een beknopte beschrijving van hoe je het beste bij ons komt. Heb je naar aanleiding van dit nog meer vragen, dan kun je ons natuurlijk een berichtje sturen.

Vliegen (met RyanAir):
vanaf Düsseldorf/Weeze op Ancona of op Pescara.
Daar reserveer je een huurauto. Beide luchthavens liggen zo'n 1,5 uur bij ons vandaan.

Let op: de blauwe borden zijn de b-wegen, de groene borden de Autostrada. Als je vanaf Ancona of Pescara naar Force wil, volg dan het gedeelte langs de kust de Autostrada! De blauwe route lijkt romantischer, maar houdt enorm op door de vaak drukke badplaatsen en veel stoplichten.

Vanaf Eindhoven op Roma Ciampino.
Dan kun je OF een auto huren OF je neemt de bus naar Ascoli Piceno. Daar zou je ook eventueel een auto kunnen huren, informeer daarvoor rechtstreeks bij ons.

Als je op Roma Ciampino vliegt en een auto huurt, reken dan op een rit van zeker 2,5 uur. Neem de SS4 en niet de Autostrada via L'Aquila! Via die laatste maak je meer kilometers en gebruik je dus meer brandstof, je betaalt tol en de reistijd is exact hetzelfde als via de werkelijk schitterende SS4 (tolvrij).

Met de auto vanaf NL:
Een mooie maar lange rit, reken op zeker 16 uur. De meeste gasten kiezen ervoor het rustig aan te doen en nemen daarom een tussenovernachting ergens halverwege. Wij reizen zelf altijd via Zwitserland (Gotthard). Zorg in dat geval voor een vignet achter je voorruit!

Openbaar vervoer is in Italia jammergenoeg niet goed georganiseerd. We raden je daarom af om met het OV naar Force te komen. Langs de kust gaan treinen en bussen wel stipt en frequent, maar landinwaarts is het een ramp. Ontneemt je ongetwijfeld veel vakantieplezier.

******************

Website RyanAir:
www.ryanair.com

Voor informatie en autohuur op Ancona Airport:
www.marcheairport.com

Voor informatie en autohuur op Pescara Airport:
www.abruzzoairport.com

Voor informatie en autohuur op Roma Ciampino:
www.adr.it/ciampino

Voor de busroute van en naar Roma Ciampino:
www.startspa.it

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com