Rust, panorama's, schaduw. Anders nog iets ?

We creërden het type camping waar we zelf altijd zo ontzettend van genoten hebben. "Kleinschalig" heeft volgens verschillende reisorganisaties meerdere betekenissen. Volgens ons is dit pas écht kleinschalig: ZES staanplaatsen. Ieder zijn eigen terras. Lekker rustig! Vrijwel alle terrassen hebben een groot deel van de dag (vooral de ochtend en vanaf de namiddag) schaduw.


Aan de rand van het kampeerterrein vind je twee douches en twee toiletten. Aan de buitenzijde daarvan is de afwashoek met warm en koud water, een grote wastafel (koud), een vriezer voor de koelelementen en een wasmachine voor het vakantiewasje. Je kunt ook buiten douchen en er hangen her en der sprinklers in de tuin voor verkoelende nevel. Je kunt voor een dagvergoeding van 3,- gebruik maken van stroom bij je tent, indien je dat wenst.

Er is géén gezamenlijke koelkast voor de kampeerders aanwezig. Er is wel een koeling waar je tegen een kleine vergoeding 24/7 je koele bier, karaf wijn of frisje uit kunt nuttigen.

De huurtent zoals we die eerder verhuurden, is niet meer helaas. Eén van de geitjes zag het als speeltuin en heeft het tentdoek een nieuw uiterlijk gegeven. Ten koste van de waterdichtheid, zeg maar. ; )Door het heuvelachtige terrein is het helaas niet mogelijk om met een caravan of vouwwagen te komen. De auto parkeer je boven aan ons terrein, zo houden we het autoloos. Wel zo (kind)vriendelijk. Er zijn paden omlaag naar het huis en trappen naar het kampeerterrein, voor de sjouw van kampeerspullen is er altijd de oude vertrouwde kruiwagen.

Voor de camping rekenen we geen apart hoogseizoenstarief: het hele jaar door kost kamperen bij Gustissimo 10,- per persoon per nacht en 10,- per tent per nacht. Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis. Aankomst- en vertrekdagen voor de camping zijn op zaterdagen en woensdagen.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com