100% zuurstof tussen de groenste heuvels.

GUSTISSIMO! Een eigenzinnig gastenverblijf in het midden van Italië. Sinds 25 april 2008 geopend om iedereen die wil dit wonderschone land, deze interessante cultuur, de adembenemende natuur en het hoge culinaire genot van Italia te laten beleven. Puur Italië. Geen massa-toerisme. Gelukkig niet.

We kochten als jonge dertigers een totaal vervallen boerderij in de streek waarop we volslagen verliefd waren. Het pand stond 38 jaar leeg en was half ingestort, compleet aan de elementen overgelaten. Er groeiden zelfs bomen door het dak. Wij zagen er ons levensproject in. Na ruwbouw, roofbouw en afbouw openden we 3 jaar later de Italiaanse deuren. Gustissimo ademt sindsdien. Een rijke, groene, gezonde zuurstof.

De naam Gustissimo is afgeleid van het Italiaanse woord 'gusto', wat smaak / plezier / genot betekent.

In onze optiek is "Gustissimo" de overtreffende trap van smaak en staat symbool voor een diversiteit aan smaken, aan voorkeuren. De naam 'Gustissimo' symboliseert de veelzijdigheid van ons project.

Je slaapt bij ons in een bed&breakfast-kamer, zelfstandig appartement of in een tent op een knusse kampeerplek. Er is een grote gezamelijke living met open keuken. Heerlijke open haard. De grote veranda fungeert als schaduwrijke buitenkamer.Rondom het huis ligt een flinke lap grond, waarop ook de 5 campingterrassen zijn aangelegd.

Het interieur is eigenzinnig en verrassend. De verschillende Bed&Breakfast-kamers zijn ieder uniek qua stijl en hebben allen vanzelfsprekend eigen sanitair. Op de bovenverdieping verhuren we nog eens zelfstandige appartementen,geschikt voor 4 volwassenen of een familie met kinderen. Er is verder een ruime living in de voormalige stal van het huis. Een bijzondere ruimte met open keuken, waar kooklessen gegeven worden, waar het ontbijt opgediend wordt, waar de houtkachel brandt.

Het omringende land meet 1 hectare. Op het terrein ligt onder andere de kleinschalige camping. 5 knusse, terrasvormige en schaduwrijke tentplaatsen in de tuin rondom het huis, waar je kunt overnachten in een sfeer à la 'rustiek kamperen'. Deze kleinschaligheid garandeert je rust en exclusiviteit. Wil je kamperen maar niet sjouwen met een tent in je bagage, kunnen wij er eentje voor je opzetten en inrichten. Informeer bij ons hoe en wat! Of lees het hoofdstuk Camping, daar staat nog veel meer info.

Op het terrein bevinden zich verder een ruime parkeerwei en allerlei verscholen plekjes waar je lekker kunt lezen, kletsen, luieren... Een gedeelte van de hectare is begroeid, het andere gedeelte is een grote open weide met terrassen. Selie houdt het gras er mooi kort. ; )

En in de zomer vertonen we op groot doek Italiaanse filmklassiekers - buiten in de openlucht natuurlijk (mits de weergoden ons goed gezind zijn)! De "voorfilm" bestaat uit een royaal pizza-buffet van Rosita uit het dorp, met een lekkere wijn uit de streek en de jazzy soundcheck op de achtergrond is dat alleen al een feelgood-moment. Zogauw het donker is starten we de film. Ja, onder een sterrenhemel ja. Krekels in dolby surround...

P.s.: Gustissimo heeft geen zwembad op het terrein. Er zijn wel vele watermogelijkheden in de buurt, we adviseren je graag tot in detail.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com