La Cucina Italiana: terecht wereldberoemd...!!

Ze staan erom bekend, die Italianen: het zijn levensgenieters. En wat werkt dàt aanstekelijk... Alleen al het belang van goed eten en lang tafelen, een cultuur die we in Nederland niet ècht kennen. Je kunt er met de volste teugen van meegenieten - het hoort immers echt bij een optimaal vakantiegevoel.

Leer la Cucina Italiana!

Meerdere malen per week kun je aanschuiven bij een dagvers Italiaans viergangendiner. Antipasto, Primo, Secondo, Dolce: mooie klassiekers met of zonder eigenwijze touch. Je eet met zijn allen aan een grote tafel. We houden rekening met eventuele diëten of beperkingen.

En voor degene die net zo gepassioneerd is en ook nog eens leergierig: je kunt workshops volgen! Er is veel mogelijk. In mei in september organiseren we de kookweken die bol staan van bijzondere excursies en interessante kooklessen. Door het jaar heen zijn er - in overleg en mits passend binnen de drukte en met voldoende animo - ook "spontane workshops" van een dagdeel te regelen.

Het gros van de Italianen kookt enkel met dat wat het seizoen je te bieden heeft. Brengt de natuur het je even niet, importeer je het ook niet uit andere verre landen. Mooie gedachte! Zo eet je alleen maar dat waarvan de natuur vindt dat het op zijn lekkerst is. Hoge kwaliteit gegarandeerd.

Dàt wat het seizoen je brengt, basta!

Omdat dat ook betekent dat sommige smaken niet het hele jaar voorhanden zijn, conserveert men nog steeds heel veel mooie produkten. De Italiaanse tomatensaus met honderden liters tegelijk, voor de hele familie, in augustus wanneer i pomodori op zijn zoetst zijn. Of bijvoorbeeld heerlijke confetture wanneer de vruchten op hun rijpst.

Bij Gustissimo kun je deze huisgemaakte delicatessen meenemen, als bijvoorbeeld souvenirtje voor degene die je liefhebt. En aan het einde van het seizoen rijden we terug met een busje vol Italiaanse waren, zoals olijfolie, wijnen, kazen, likeuren...teveel om op te noemen. Voor iedereen te bestellen.

Je kunt al dat lekkers bestellen, na het seizoen gaat het mee naar Nederland. Hou de nieuwsbrief met de bestellijst in de gaten! Sta je nog niet in ons mailbestand maar heb je wel interesse, geef het even aan: info@gustissimo.com.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com